Sök bostad

- Alla -
- Alla -
Åmynnet, Köpmanholmen
Ås, Veckefjärden
Billsta
Bjästa/Fageråsen
Björna
Bredbyn
Centralt
Centrum
Domsjö, Sund, Svedjeholmen, Skidsta, Vårby
Gideå
Gimåt, Högland, Svartby, Arnäs
Gottne
Gullänget, Kroksta, Skärped, Måle
Hörnett, Varvet
Husum
Järved, Bonässund, Dekarsön
Långviksmon
Mellansel
Moliden, Gottne
Nära Havet
Nära Sjö
Överhörnäs, Billsta, Berg
På landet Norr
På landet Söder
Själevad, Översjäla, Gålnäs, Västerhus
Skorped
Trehörningsjö
- Alla -
- Alla -
Bostadsrätter
Fritidshus
Lantgårdar
Tomter
Villor
Ägarlägenheter
Senaste
Senaste
Pris
Antal rum
Boarea
Tomtarea
Driftkostnad
Alla
15
30
60
Alla

Månadens recept

Mäklarhusets Kanelsmul

3,5 dl vetemjöl
2 dl socker
1 msk vaniljsocker
3 tsk bakpulver
125 g smör
2 ägg
1,5 dl mjölk
 
Blanda de torra ingredienserna. Skär smöret i bitar.
Arbeta ihop de torra ingredienserna med smöret,
gärna i en matberedare. Tag undan 1,5 dl av blandningen
tillsätt 1 tsk kanel i detta och spara till senare.
Tillsätt ägg och mjölk i resterande ”smul” och blanda
till en jämn smet. Häll smeten i en smord och bröad
form med löstagbar botten ca 24 cm i diameter.
Strö över det sparade ”kanelsmulet”.
Grädda i 175° ca 30 min.
 
Lycka till med Mäklarhusets Kanelsmul!